|
Satılık Türk Dünyası seti
|
|
11-05-2008, 01:13:35
(En son düzenleme: 24-05-2008 15:55:47 k.cokol.)
|
|||
|
|||
|
Satılık Türk Dünyası seti
Arkadaşlar elimde Türk Dünyası hakkında eğitim ve belgesel filmler mevcuttur. Bunları set olarak satıyorum.
ŞU ÇILGIN TÜRKLER BELGESEL SETİ (13 BÖLÜM 4 DVD DE) Türkiye'de yeni bir ulusal yükseliş dalgasının simgesi haline gelen Şu Çılgın Türkler, Turgut ÖZAKMAN'IN kendi anlatımları ve tarihsel görüntülerle elinizdeki belgesel yapımda canlanıyor. Emperyalizme karşı, ulusal kurtuluş savaşımızın ve kahramanlarının inanılmaz destanı... Kurtuluş Savaşı'nın başlangıç evresinden, Ulusal Devletin inşasına kadar uzanan tüm tarihi dönem... Anadolu ihtilalinin bilinmeyen olayları ve kahramanları... Turgut ÖZAKMAN'IN anlatımları ve tarihsel görüntülerle... Yeni kuşakların ilgiyle izleyerek, tarihimizi öğreneceği, benzersiz bir armağan. Bir başyapıt... 4 DVD'den oluşan; 580 dakikalık, eşsiz, görsel bir tarih hazinesi.. 1. Bölüm: Yıkım ve Sömürgeleşme 2. Bölüm: Dur! Burası Çanakkale 3.Bölüm: Yuzyıllık Suikast: Sevr 4.Bölüm: İhanet ve Vahdettin 5.Bölüm: Kurtuluşa Doğru 6.Bölüm: Anadolu'da Çoban Ateşleri 7.Bölüm: Sevr'den Misak-i Milliye 8.Bölüm: Kuvayi Milliye 9.Bölüm: Bir Milletin Doğuşu 10.Bölüm: Zafere Doğru 11.Bölüm: Emperyalizme Karşı Zafer Lozan 12.Bölüm: Onur ve Zafer 13.Bölüm: Bağımsız Türkiye TÜRKİYE TARİHİ BELGESEL PAKETİ (2 DVD) II. ABDULHAMİT BELGESELİ II.Beyazıd BELGESELİ ABDÜLLAZİZ BELGESELİ Ali paşa Anadolu fethi Belgeseli Atam Belgeseli Diplomasi belgeseli EMEVİLER_HD İlk tbmm belşgeseli ingiltere ve Osmanlı belgeseli istanbul su sorunu belgeseli KATİP ÇELEBİ belgeseli KOSOVA BELGESELİ Kölelik Belgeseli MAHMUT ŞEVKET PAŞA BELGESELİ Milli mücadale Belgeseli Musul Belgeseli OSMANLIDA ALEVİLİK BELGESELİ Osmanlıda siyasi partiler Ramazan Seçim Sened i ittifak VATİKAN İLİŞKİLERİ Viyana kusatması_ Yilbasi_HD GÖÇ HİKAYELERİ BELGESEL PAKETİ (1 dvd) TRT, Balkanlardan, Kafkaslardan ve Orta Asya’dan Türkiye’ye uzak ve yakın geçmişte yaşanan göçleri, “Göç Hikayeleri” başlığıyla ekrana taşıyor. 15 Kasım 1944 yılında 100 bin Ahıska Türkü, bir gecede Orta Asya’ya sürgün edildi. Büyük devrimlerin, büyük buluşların, büyük savaşların yaşandığı yirminci yüzyılda Ahıska Türklerinin payına düşen büyük acılar ve büyük kayıplardır. Gece yarısı köyleri basan Rus ordu birlikleri, halktan iki saat içinde evlerini boşaltmalarını istemiştir. Stalin’in, Türkiye sınırına yakın olan bu bölgedeki Türk varlığını ortadan kaldırma düşüncesi, Kars ve Ardahan’a giden yol üzerindeki Ahıskalıları çok uzaklara savuracaktı.Hayvan taşıyan vagonlarla günler ve günler süren bu yolculuğun anıları ilk günkü gibi taze belleklerde… Ahıska_HDTV Azeri_HDTV Balkanlar_HDTV Ey güzel kırım_HDTV Girit_HDTV Gocmen sehri_HDTV İstiklal marşının kabulu Karadeniz_HDTV Kazaklar_HDTV Manas ın çocukları_HDTV Selamet kapısı_HDTV Turkmen_HDTV Uskup_HDTV OSMANLI TARİHİ BÜYÜK BELGESEL SETİ (10 DVD) Osmanlı Devleti ile ilgili dev arşiv. 125 Bölümlük set. Osmanlı devleti ile ilgili hiçbir yerde bulamayacağınız belgeseller bu arşivin içinde İNKİLAP TARİHİ BÜYÜK BELGESEL SETİ (10 DVD) Cumhuriyet 18 VCD’lik Çanakkale Belgeseli Seti Dumlupınar Belgesel DVD’si 15 Bölümlük Ermeni Sorunu Belgesel Seti Kınalı Belgesel seti (15 Bölümlük) Kurtuluş Belgesel Seti (6 Bölümlük) KURTULUŞ SAVAŞI VE EGE Kurtuluş savaşında Türkistanlılar (6 Bölümlük Dizi) Sabiha gokcen Sarı gelin 6 Bölümlük Belgesel seti Son_Taniklar_Yunanlilar_AnadoludaTRT_BLM_6.(DUNYA) 23 Nisan Belgeseli Kurtuluş Savaşuı Görüntüleri Çerkez Ethem Belgeseli Eoka Belgeseli Havacılık belgeseli Hocalı Katliamı TBMM İmparatorluktan Cumhuriyete İstiklal Marşının Kabulü Kurtuluş Kurtuluş Savaşında Ordu Marşı Rumeli Türkleri Saat kaç? Cumhuriyet Belgeseli Sarıkamış Seferberlik Yılları Türk Havacılığı Türkiye’deki Tüm Darbeler Vapurlar ÖZTÜRKLER BELGESEL SETİ (1 DVD) Yedi Bölümden oluşan, Türklüğün kökenlerinin incelendiği belgesel setidir. KAN UYKUSU SERİSİ (1 DVD) Kan Uykusu 1 Kan Uykusu 2 Kan Uykusu Hakkari YAKIN TARİHİN İZİNDE BELGESEL SETİ (1 DVD) Uzakdoğu ülkeleri ve komşu ülkelerimizle ilgili yakın tarihimizdeki bilgiler ve siyasi gelişmeler ayrıntılarıyla anlatılmaktadır Ücret: DVD Başı 2 YTL Setin tamamı 30 DVD . Tamamını isteyenlere 10 YTL indirimle 50 YTL Siteye ttmail adresimle üyeyim. e-mail adresim k.cokol@ttmail.com dur. Tüm bilgilerim doğrudur. satışım temiz ve güvenlidir. Okullardan istenirse ve okul adresi verilirse dvd leri aldıktan sonra ücret ödeyebilirsiniz. Konuya cevap yazanlar ile alışveriş yapılacaktır. Satılık Türk Dünyası Seti http://www.hilalturk.com/satilik-turk-du...66565.html |
|||
|
23-05-2008, 15:59:40
|
|||
|
|||
|
RE: Satılık Türk Dünyası seti
Slm, yurtdisina gönderebilirmisin
|
|||
|
24-05-2008, 15:50:24
|
|||
|
|||
|
tabii ki gönderirim kargo parasını öderseniz her yere gönderirim.
Satılık Türk Dünyası Seti http://www.hilalturk.com/satilik-turk-du...66565.html |
|||
|
25-05-2008, 11:00:42
|
|||
|
|||
|
ne kadar tutar kargo ücreti? Cd lerin kalitesi nasil?
|
|||
|
25-05-2008, 17:13:16
(En son düzenleme: 25-05-2008 17:17:14 k.cokol.)
|
|||
|
|||
|
Daha önce Azarbeycan'a gönderdim 80 YTl tutmuştu kargo ücreti. . Almanya da 50-80 YTl arasında tutar. İstiyorsanız Aras Kargodan öğrenebilirim.
Boş DVD olarak en kaliteli olan Philips +R DVD medya kullanıyorum. Bunları size 4x hızında yazar ve gönderirim. Hiçbir bozulma olmaz., Bu arada diğer belgesel ve eğitim seti arşivimi http://rapidshare.com/files/117075435/21..._liste.rar linkinden indirip elimdeki tüm belgesellere bakabilirsiniz. Türk Dünyası setini bu arşivden derledim. Satılık Türk Dünyası Seti http://www.hilalturk.com/satilik-turk-du...66565.html |
|||
|
01-06-2008, 15:39:00
|
|||
|
|||
|
ellerinize sağlık bu kadar belgeseli birarada bulmak kolay değil yanılmıyorsam yurt sevgisi ve satılık türk dünyası diye 2 set var bu iki set fiyat olarak ne kadar olur? bunlar orjinal cd lerden mi yükleniyor?
|
|||
|
01-06-2008, 15:53:25
(En son düzenleme: 01-06-2008 16:00:03 k.cokol.)
|
|||
|
|||
|
Çoğunluk HD Rip'tir. Görüntüleri tamamen HD özelliği taşımaktadır. Uzun emeklerin sonucunda oluşturulmuş bir settir.Verdiğim Fiyat DVD başı 2 YTL nin bile altında. Bundan aşağı düşeceğimi zannetmiyorum.
Satılık Türk Dünyası Seti http://www.hilalturk.com/satilik-turk-du...66565.html |
|||
|
26-07-2008, 19:54:06
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar Yurtdışına kargo PTT ile en fazla 10 YTL tutuyor. Yurtdışı sıparişlerinizi ucuz fiyata gönderebilirim
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| Tell Me More İngilizce Eğitim Seti sadece 10 YTL!!!İngilizce bu devirde şart!!! | romeo_123123 | 2 | 91 |
30-12-2008 04:36:58 Son Mesaj: rooivalk20 |
|
| MAME 0.119 Complete Arcade RomSet 5DVD (Bütün Atari Salonu Oyunları Seti 5DVD) | Vienna | 6 | 278 |
19-11-2008 21:09:00 Son Mesaj: ülkü-şimal |
|
| 10.000 Dvd Yerli Yabancı Dizi Film Eğitim Seti Ve Dahası Güncel | ticari | 0 | 87 |
23-07-2008 09:11:38 Son Mesaj: ticari |
|
| Daylight KPDS ÜDS Eğitim Seti sadece 10 YTL!!! | romeo_123123 | 0 | 58 |
15-07-2008 17:20:29 Son Mesaj: romeo_123123 |
|
| 320 gb 2,5" taşınabilir harddisk satılık içi isteğe göre doldurulur | asweremit | 0 | 56 |
08-07-2008 18:32:34 Son Mesaj: asweremit |
|
Her Hakkı Saklıdır HilalTurk.CoM © 2006-2008 |