|
Gülben Ergen'den Güzellik Sırları
|
|
21-03-2008, 20:31:06
|
|||
|
|||
|
Gülben Ergen'den Güzellik Sırları
Bayanlar bu öneriler kaçmaz... Gülben Ergen tüm güzellik sırlarını açıkladı.
GÜLBEN, güzellik sırlarını Takvim'e açıkladı: Sabahları ballı süt içerim... Bol sebze yerim. Şifa doğadan geliyor bence. Saçlarıma kekik, çörek otu yağı sürerim... Yeni albümünün klip çekimini yapan Gülben Ergen, güzellik sırlarını TAKVİM'e açıkladı. Ünlü sanatçı, hayranlarına mucize formüller verdi. Son albümü geçen hafta piyasaya çıkan Gülben Ergen'le, Nişantaşı'ndaki klip çekimleri sırasında buluştuk. Söz ve müziği Şehrazat'a ait olan "Amor" şarkısı için kamera karşısına geçen Ergen, kaseti bir haftada 150 bin sattığı için çok mutluydu. Hayranları da onu hiç ummadıkları bir anda görmekten dolayı heyecanlıydı. Evliliğinden doğacak çocuğuna kadar her şeyi konuştuk ama Gülben Ergen'in kozmetiksiz güzellik sırları, tüm kadınların dikkatini çekecek türdendi. Son albümü geçen hafta piyasaya çıkan Gülben Ergen'le, Nişantaşı'ndaki klip çekimleri sırasında buluştuk. Söz ve müziği Şehrazat'a ait olan "Amor" şarkısı için kamera karşısına geçen Ergen, kaseti bir haftada 150 bin sattığı için çok mutluydu. Hayranları da onu hiç ummadıkları bir anda görmekten dolayı heyecanlıydı. Evliliğinden doğacak çocuğuna kadar her şeyi konuştuk ama Gülben Ergen'in kozmetiksiz güzellik sırları, tüm kadınların dikkatini çekecek türdendi. * Öncelikle yeni albümünüz hayırlı uğurlu olsun. Amin amin... En çok istediğim şey de o. * Şu anda gözünüz daha bir ayrı parlıyor sanki? Her sanatçı albümüne çok emek veriyor. Herkes kendi annesini en çok sever ya, hani onun gibi bir şey bu da. Sanki benimki en güzel. * Objektif bir gözle kendi albümünüzde neleri eleştiriyorsunuz? Ayyy albümümü hiç eleştiremiyeceğim (Gülüyor). Ben, siz dinlemeden bütün eleştirileri yaptım. Beğenmediklerimi albümden çıkarttım. * Peki bebek var mı yakında? İnşallah. Allah söylettiriyor. İnşallah. * Peki Mustafa Bey ne düşünüyor, da bir an önce istiyor mu? Çoook. O, çok istiyor. Ben de çok istiyorum. Hayatımızda her şey çok yolunda. Bir eksiğimiz var. İnşallah o da olur. * Çekimlere nasıl hazırlanıyorsunuz? Ballı süt içerim sabahları. Normalde ya portakal ya greyfurt ya da havuç suyu içerim. Hep sebze yerim. Ve mutlaka ıhlamur çayı, nane çayı, o çayı bu çayı... * Bir de böyle şeyler var. Maydanoz suyunu da ilk sizden duymuştum? Süper. Tabii nane, maydanoz, sıcak onları demleyeceksin. "Bütün şifa doğadan geliyor" diye bir inancım var. * Bu detoxtan sonra mı başladı? Detoxla bilinçlendim. Vejeteryan değilim ama çok az et yiyorum. Ve topraktan çıkan sebzelerle beslenmek bana kendimi çok daha iyi hissetiriyor. * Bir de klip öncesi bakım var galiba. Evet. Peelinglerim, maskelerim... Gözümün altında bir tane maske var, saçlarıma kekik ve çörek otu yağı sürüyorum. * Bir dakika bu formülü isterim ama. Tabii. Kekik yağı, ceviz yağı, bildiğimiz bepanten, susam yağı ve badem yağı. <3 Raci Şaşmaz <3
![]() <3 Necati Şaşmaz <3 ![]() <3 Ardamm <3
![]() |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| Ekmek Mayasından Cildimize Yansıyan Güzellik | BEKMOR | 2 | 52 |
18-06-2008 08:09:45 Son Mesaj: Asena |
|
| Mutfaktan Gelen Güzellik | Asena | 0 | 21 |