|
Amor Prohibio - Thalia
|
|
16-01-2008, 11:58:33
|
|||
|
|||
|
Amor Prohibio - Thalia
Con unas ansias locas quiero verte hoy
Espero ese momento en que escuche tu voz Y cuando al fin estemos juntos, los dos No importa qué dirán tu padre y tu mamá Aquí sólo importa nuestro amor, te quiero Coro: Amor prohibido murmuran por las calles Porque somos de distintas sociedades Amor prohibido nos dice todo el mundo El dinero no importa en ti ni en mi, Ni en el corazón... o-oh, baby Aunque soy pobre, todo esto que te doy Vale más que el dinero porque sí es amor Y cuando al fin estemos juntos, los dos No importa qué dirá, también la sociedad Aquí sólo importa nuestro amor, te quiero Çılgın bir tutkuyla seni görmek istiyorum Şimdi, senin sesini duymayı bekliyorum Ve sonunda beraber olalım istiyorum Annenle babanın ne diyeceğini umursamıyorum Şimdilik sadece aşkımızı önemsiyorum Seni seviyorum... İnsanlar yasak aşkımızı konuşuyorlar Çünkü biz hepsinden farklıyız Herkes bizim aşkımıza yasak diyor Kendimdeki ve sendeki maddiyatı önemsemiyorum Önemli olan sevgi Oh oh bebeğim... Fakir olsam da, sana paradan daha değerli şeyler verebilirim Çünkü bu aşk Ve sonunda bir araya geldiğimizde, İnsanların ve ailenin ne dediğini önemsemeyeceğim Sadece aşkın beni ilgilendiriyor Seni seviyorum. İnsanlar yasak aşkımızı konuşuyorlar Çünkü biz hepsinden farklıyız Herkes bizim aşkımıza yasak diyor Kendimdeki ve sendeki maddiyatı önemsemiyorum Önemli olan sevgi Oh oh bebeğim... Yasak aşk, yasak aşk, yasak aşk, Aşk, aşk Yasak aşk, yasak aşk, yasak aşk Oh oh bebeğim.... İnsanlar yasak aşkımızı konuşuyorlar Çünkü biz hepsinden farklıyız Herkes bizim aşkımıza yasak diyor Kendimdeki ve sendeki maddiyatı önemsemiyorum Önemli olan sevgi Oh oh bebeğim... _(¯`•.____(¯♥♥♥BeŞiKtAşK FaN CLuB♥♥♥¯)_____.•´¯)_
Gülmeyi unuttum gülemiyorum,
Türküm ezilmem ezemiyorum, Esire iskence edemiyorum, Dogru yoldan çıkamıyorum, Ülkeme ülküme bağlıyım ben, Verdigim sözden dönemiyorum, Türküm, Türkden başkasını sevemiyorum, Yeminim var Allahıma, Ülkemi Satamıyorum..! |
|||
|
16-01-2008, 12:05:19
|
|||
|
|||
|
RE: Amor Prohibio - Thalia
Paylasim icin tesekurler ellerine saglık
![]() YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BiLSEKKi KELLEMiZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBiDEN HEMDE DERiNDEN!! ASLA VAZGECMEYiZ BESiKTAS SENDEN
|
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| Amor a la Mexicana - Thalia | 23green | 3 | 76 |
27-03-2008 09:45:39 Son Mesaj: 23green |
|
| Amar Sin Ser Amada -Thalia | 23green | 3 | 92 |
27-03-2008 09:44:40 Son Mesaj: 23green |