|
Kadın neden ağlar?
|
|
28-10-2006, 03:11:08
|
|||
|
|||
|
Kadın neden ağlar?
Küçük bir erkek çocuk, annesine sordu: "Niçin ağlıyorsun?"
"Çünkü ben kadınım." Diye cevapladı annesi. "Anlamadım!" dedi çocuk. Annesi, çocuğu kucaklayıp "Hiç bir zaman anlayamayacaksın!" dedi. Babasına "Baba, annem niçin ağlıyor?" diye sordu. Babanın cevabı: "Bütün kadınlar sebepsiz ağlayabilen yapıdadır" oldu. Küçük çocuk büyüdü, yetişkin adam oldu, halâ kadınların niçin ağladıklarını keşfedemedi. Nihayet öldükten sonra cennete gittiğinde Allah a sordu. "Allahım!" dedi: "Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?" Allah "Ben kadınları özel yarattım! Tüm yaşamın ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar, doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim. Başkalarının kuvvetinin kalmadığında; devam edecek azmi, ailesinin hastalığında; yorgunluğa pabuç bıraktırmayacak kudreti verdim. Her türlü şart altında, hatta kendilerini çok kötü incitseler de, çocuklarını sevmek duygusallığını verdim. Bu duygusallık her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip paylaşmalarına yardım ediyor. Kocalarını tüm kusurlarıyla sevmek kuvvetini verdim. Onlara iyi bir kocanın eşini asla incitmeyeceğini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunacağını anlayacak duyarlı bir zeka verdim. Tek zayıflık olarak kadınlara bir gözyaşı verdim... Tamamen kendilerinin sahip oldukları, ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere. İnsanlık için bir gözyaşı..." diye cevapladı... Kadını güzel yapan şey ne saçı, ne vücudu, ne de kendini ne şekilde taşıdığıdır. Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi, fedakarlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye değil aynı zamanda kalbe de yönelik aklıdır. ![]() ![]() |
|||
|
08-11-2006, 11:47:51
|
|||
|
|||
|
RE: Kadın neden ağlar?
EYVALLAH GARDSIM II CALISMA OLMUS SAOLASIN BIZIM PATRONDA BEGENDI YAZIYI
|
|||
|
08-11-2006, 22:27:21
|
|||
|
|||
|
Teşekkürler...
|
|||
|
19-04-2007, 00:18:21
|
|||
|
|||
|
teşekkürler sayın LORD emeğinize sağlık çok güzel paylaşım.HERKES ANNESİNİN EŞİNİN KIYMETİNİ BİLSİN
VATAN İÇİN ÖLÜNÜR AMA BORCUN YAŞAMAK
|
|||
|
19-04-2007, 00:32:11
|
|||
|
|||
|
Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi, fedakarlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye değil aynı zamanda kalbe de yönelik aklıdır.
evet kadın ruhundan anlıyosun sen LORDUM emegine saglık inş sizi seven biri çıkar |
|||
|
19-04-2007, 00:36:44
|
|||
|
|||
|
ablacım biz zaten sayın LORD umuzu seviyoruz
VATAN İÇİN ÖLÜNÜR AMA BORCUN YAŞAMAK
|
|||
|
19-04-2007, 00:53:44
|
|||
|
|||
GRİKURT demiş kiKadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi, fedakarlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye değil aynı zamanda kalbe de yönelik aklıdır.Hiç Kimse sevgisiz kalmasın Sayın GRİKURT,Sevgi hayattaki Sevincimiz Mutlulugumuz,Yaşama arzumuz,Herşeyimiz,Kimse bu duygudan mahrum kalmasın,Teşekürler yorumunuz icin.. )AZRAF( demiş kiablacım biz zaten sayın LORD umuzu seviyoruz Teşekkür ediyorum duyarlı nazik cevabiniz icin sayın AZRAF Sağolunuz,Onurlandırdınız beni.. ![]() ![]() |
|||
|
19-04-2007, 11:18:01
|
|||
|
|||
|
yaw ben sevmiyoruz demedimki inşallah aradıgı ruh eşini bulur demek istedim neyse tabiki seviyoruz
|
|||
|
08-05-2007, 21:14:55
|
|||
|
|||
|
güzl bir paylaşım olmuşş
|