Sitemize Hoşgeldiniz. (GirişKayıt Ol)

! Forum'dan Yararlanmak İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. !

Üye Olmak İçin TIKLAYIN

Not: Siteye Üye olduktan sonra size gelen maille Üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz.

Mesaj Önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Leman SAM
25-03-2007, 21:34:11
Leman SAM
Leman sam –bana esmeyi anlat

Pencerenin perdesini havalandıran ruzgar denızlerı kopuk kopuk dalgalandıran ruzgar gır ıcerı usul usul beni bu dertten kurtar gırr ıcerı usul usul benı bu dertten kurtar yabancısın buralara nerelerden  geliyorsun otur dinlen bas ucuma bellıkı cok yorulmussun bana esmeyı anlat bana sevmeyı anlat bana esmeyı anlat esıp gecmeyı anlat . Anlatki cozusun dılım ben ruzgarım demelıyım ruzgarlıqı anlat bana senın gıbı esmelıyım anlatki cozulsun dılım ben ruzgarım demelıyım ruzgarlıqı anlat bana senın gıbı esmeliyim bana esmeyı anlat bana sevmeyı anlat bana esmeyı anlat esıp gecmeyı anlat pencerenin perdesını havalandıran ruzgar denızlerı kopuk kopuk dalgalandıran ruzgar gır ıcerı usul usul benı bu dertten kurtar gırr ıcerı usul usul benı bu dertten kurtar yabancısın buralara nerelerden gelıorsun otur dınlen bas ucuma bellıkı cok yorulmussun bana esmeyı anlat bana sevmeyı anlat bana esmeyı anlat esip gecmeyi anlat anlatki cozulsun dılım ben rüzgârım demeliyim ruzgarlıqı anlat bana senın gıbı esmelıyım anlatki cozulsun dılım ben rüzgarım demeliyim ruzgarlıgı anlat bana senin gıbı esmelıyım bana esmeyı anlat bana sevmeyi anlat bana esmeyı anlat esıp gecmeyı anlat bana esmeyı anlat bana sevmeyi anlat bana esmeyi anlat esip gecmeyı anlat
Leman sam – gül güzeli

Elini son defa yanagıma koy ıstemıyorsan gıderım gıderım senın bır son bahar aksamında soz ısmını unutur silerim silerim  tuttugun kalem olsa yuregımın ellerı bır defa daha yazsa bebegım bebegım bebegım eger bır masal perisi girerse rüyalarıma öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybettim eger bır masal perısı gırerse ruyalarıma oldu dersın gul guzeli tılsımını kaybetti ugruna doktugum goz yasları ıcın yaqmurdan ozur dılerım dilerim kuruttuqum kızıl gülleri alır senın ıcın senden gecerım gecerım tuttugun kalem olsa yuregımın ellerı bır defa daha yazsa bebegım bebegım bebegım  eger bır masal perısı gırerse ruyalarıma oldu dersın gul gulzelı tılsımını kaybettım eger bır masal perısı gırerse ruyalarıma oldu dersın gul gulzelı tılsımını kaybettım eger bır masal perısı gırerse ruyalarıma oldu dersın gul gulzelı tılsımını kaybettım  

Leman sam – ayrılık

Fikrinden geceler katabilmiyrem bu fikri basımdan atabilmiyrem fikrinden geceler katabilmiyrem bu fikri basımdan atabilmiyrem neyleyım kimseye catabilmiyrem neyleyim kimseye catabilmiyrem ayrılık ayrılık aman ayrılık her bir dertten alan yaman ayrılık ayrılık ayrılık aman ayrılık her bir dertten alan yaman ayrılık uzundur hicrinden kara geceler bilmiyrem men gelem kara geceler uzundur hicrinden kara geceler bilmiyrem nmen gelem kara geceler uruk tur kalbıme yara geceler uruktur kalbıme yara geceler ayrılık ayrılık aman ayrılık her bir dertten alan yaman ayrılık ayrılık aman ayrılık her bir dertten alan yaman ayrılık

Leman sam – illa

Gözlerinin içine girdim baska alemler gözledim ben bunlarda övünmedim beklemedim illa beklemedim illa beklemedim sevdim ben bunlarla ovunmedım beklemedım ılla beklemedım illa beklemedım sevdim gölgelemedim bagını bahcesini günü güneşi örtmedim yapılanlar soylenmezki her zaman somurmedım ılla somurmedım ılla somurmedım sevdım  yapılanlar soylen mezki her zaman  somurmedım ılla somurmedım illa somurmedım sevdim illa illa illa illa illa illa illa illa sevdim illa illa illa illa illa illa illa illa illa sevdim yuregıne kulak verdım nefes aldı ben dınledım duyduklarım anlatılmazsır vermedım ılla sır vermedım sevdım duyduklarım anlatılmazsır vermedım ılla sır vermedım sevdım gölgelemedim bagını bahcesini günü güneşi örtmedim verilenler istenmezki her zaman dilenmedim illa deilenmedim illa dilenmedim sevdim verılenler ıstenmez kı her zaman dılenmedım ılla dilenmedim illa dilenmedim sevdim illa illa illa illa illa illa illa illa sevdim illa illa illa illa illa illa illa sevdim

Icon7Icon7Icon7

[Resim: ebrukx2bg4.gif]
ßir turLu sonu geLmeyen hayaLLerdeydim
yuregime dusen goLgeydi ayrıLık
seni gokyuzunun gorunmedigi geceLerde sevdim guzun yaprak doktugu ßahceLerde,sessizce koL gezerken gozLerimde yaLnızLık...
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
25-03-2007, 21:37:28
RE: Leman SAM
sağolasın EBRU emeğine sağlık.

Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
12-10-2007, 03:13:53
EMEĞİNE SAĞLIK ESİP GEÇMEYİ ANLAT
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
29-11-2007, 00:00:10
emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler Icon7

“ artık her kelebeğe ____________

__ ölecek nasılsa __ diye bakıyor insanlar

korkuyorum aralarında
_____ ^^

[Resim: adszij5.jpg]
[Resim: 17949.jpg]

[Resim: ulkusimal15700dy6.gif]

Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
01-12-2007, 15:55:40
bana esmeyi anlat
gül güzeli
en sevdiğim şarkılarıdır teşekkürler

[Resim: kurt.gif]
[Resim: bayrakkan10pk0.gif]
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder